پنج شنبه, فروردین ۳, ۱۴۰۲
No Result
View All Result
طاها مدیران
  • صفحه اصلی
  • مقالات ایزو
    • استاندارد های مدیریتی
    • استاندارد های تخصصی
    • استاندارد های صادراتی
    • استاندارد های عملکردی
    • استاندارد های غذایی
  • اخبار
    • اخبار ملی
    • مسافرت و گردشگری
    • بهداشت و سلامت
    • فناوری و اطلاعات
    • طبیعت و محیط زیست
    • استاندارد های جدید
  • درباره ما
    • تماس با ما
    • خدمات ما
  • صفحه اصلی
  • مقالات ایزو
    • استاندارد های مدیریتی
    • استاندارد های تخصصی
    • استاندارد های صادراتی
    • استاندارد های عملکردی
    • استاندارد های غذایی
  • اخبار
    • اخبار ملی
    • مسافرت و گردشگری
    • بهداشت و سلامت
    • فناوری و اطلاعات
    • طبیعت و محیط زیست
    • استاندارد های جدید
  • درباره ما
    • تماس با ما
    • خدمات ما
No Result
View All Result
طاها مدیران
No Result
View All Result
Home استاندارد های غذایی

استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذائی

اکتبر 10, 2020
in استاندارد های غذایی, استاندارد های مدیریتی
0
0
استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی غذایی
0
SHARES
213
VIEWS
Share on whatsappShare on Twitter

ISO22000:2018

استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذائی استاندارد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذائی نام دارد و برای سازمان هائی که در حوزه ی مواد غذائی فعالیت می کنند، کاربرد دارد.

سازمان هائی که در حوزه ی مواد غذائی فعالیت می کنند محدوده ی وسیعی از خدمات و محصولات مانند محصولات کشاورزی، حمل و نقل مواد غذائی، بسته بندی مرتبط با مواد غذائی، خوراک دام و طیور و آبزیان، رستوران ها و… را شامل می شوند.

استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذائی تلاش می کند تا:

  1. از تصمیمات سلیقه ای در واحدهای صنایع غذائی جلوگیری کند؛
  2. حذف مخاطره هاي مهم و عيوب كيفي مواد غذايي را تضمين کند؛
  3. موانع تجارت مواد غذائی در جهان را رفع کند.

درواقع هدف از این استاندارد ، اطمینان از انطباق محصولات با سیستم HACCP اشاره شده در کدکس و درنتیجه، ایجاد اطمینان در مصرف کنندگان محصولات غذائی است.

مطالب مشابه: ISO9001:2015 چیست؟
استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذائی
مطالب مشابه: گواهی حلال چیست؟

شرکت هائی که اقدام به اخذ گواهینامه ایزو 22000 می کنند ، در تلاش هستند تا :

  1. کیفیت و ایمنی محصول را تضمین کنند؛
  2. از مخاطرات شیمیایی، میکروبی و فیزیکی که ممکن است در فرآورده های غذایی موجب خسارت رساندن به مشتری و کاهش اعتبار سازمان شود، پیشگیری کنند؛
  3. بیماری های ناشی از مصرف مواد غذائی آلوده را کاهش دهند؛

مهمترین اصطلاحات و تعاریف در استاندارد ISO22000:2018 :

در این استاندارد با اصطلاحات و مفاهیم زیر سروکار داریم :

  1. ایمنی مواد غذائی : درجه ای از سلامت مواد غذائی که مصرف آن، آسیبی به مصرف کننده نمی رساند؛
  2. . زنجیره ی مواد غذائی : تولی مراحل و عملیاتی است که تولید، فرآوری، توزیع، انبارش، جابجائی یک ماده ی غذائی و مواد تشکیل دهنده ی آن را از تولید اولیه تا مصرف در بر می گیرد؛
  3. خطرات ایمنی مواد غذائی : عوامل فیزیکی، شیمیائی یا بیولوژیکی در مواد غذائی یا شرایطی از غذاست که به طور بالقوه موجب آسیب رسیدن به مصرف کننده می شود ؛
  4. خط مشی ایمنی مواد غذائی : مقاصد و جهت گيري هاي كلي مربوط به ايمني مواد غذائي در يك سازمان كه توسط مدير ارشد رسماً تعیین و به کلیه ی پرسنل، ابلاغ شده است؛
  5. برنامه ی پیش نیازی: شرايط و فعاليت هاي پايه اي كه براي حفظ سلامت مواد غذائی از ابتدای تولید تا بسته بندی و ارائه به مصرف کننده، ضروری است؛
  6. نقطه ی کنترل بحرانی ( CCP : CRITICAL CONTROL POINT ) : مرحله اي كه در آن كنترل، قابل اعمال بوده و براي پيشگيري يا حذف خطر ايمني مواد غذائي و يا كاهش آن به سطحي قابل قبول، ضروري مي باشد؛
  7. حد بحرانی: معیاری است که قابلیت پذیرش را از عدم قابلیت پذیرش جدا می کند. حدود بحرانی برای تعیین تحت کنترل بودن نقاط کنترل بحرانی است؛
Next Post
استناندارد بین المللی سیستم مدیریت مسئولیت پذیری اجتماعی

استاندارد بین المللی سیستم مدیریت مسئولیت پذیری اجتماعی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

No Result
View All Result

شبکه های اجتماعی ما

مقالات دیگر

مشاوره، پیاده سازی، صدور گواهینامه ایزو

اجرای ISO 20000 چه کمکی به سازمان ها می کند؟

2 سال ago
مشاوره، پیاده سازی و صدور گواهینامه ایزو

چرا ISO 27001 برای هر سازمانی الزامی است؟

2 سال ago
No Result
View All Result

استاندارد ها:

  • اخبار فارسی
  • اخبار لاتین | English news
  • اخبار ملی
  • استاندارد های تخصصی
  • استاندارد های جدید
    • نگارش های جدید
  • استاندارد های صادراتی
  • استاندارد های عملکردی
  • استاندارد های غذایی
  • استاندارد های مدیریتی
  • بهداشت و سلامت
  • سایر
  • طبیعت و محیط زیست
  • عمومی
  • فناوری و اطلاعات
  • مدیریت سازمان
  • مسافرت و گردشگری

برگه‌ها

  • اخبار
  • تماس با ما
  • خدمات ما
  • درباره ما
  • صفحه اصلی
  • مقالات ایزو

آدرس :مشهد ، بین وکیل آباد 26 و 24 ، پلاک 646 طبقه واحد6

درباره ما:

مشاوره ی اصولی و اطمینان از پیاده سازی کامل استانداردهای بین المللی ، ماموریت اصلی شرکت طاها مدیران عصر ماندگار است .

باتوجه به تقاضای شرکت های مختلف جهت اخذ گواهینامه های بین المللی ایزو و استانداردهای محصولات نظیر CE ، ما و همکارانمان در گروه طاها مدیران بر آن شدیم تا مشتریان عزیز را با اطمینان خاطر به مقصود نهائی خود که دریافت خدمات مشاوره و اخذ گواهینامه های بین المللی ISO  و CE می باشد ، برسانیم .

تلفن :2-05138913870, 09159050588

1399© تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت طاها مدیران عصر ماندگار می باشد، هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

No Result
View All Result
  • صفحه اصلی
  • مقالات ایزو
    • استاندارد های مدیریتی
    • سایر
    • استاندارد های غذایی
    • استاندارد های تخصصی
    • استاندارد های صادراتی
  • درباره ما
    • خدمات ما
    • تماس با ما
  • اخبار
    • اخبار ملی
    • استاندارد های جدید
    • بهداشت و سلامت
    • طبیعت و محیط زیست
    • فناوری و اطلاعات
    • مسافرت و گردشگری

1399© تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت طاها مدیران عصر ماندگار می باشد، هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In