پنج شنبه, فروردین ۳, ۱۴۰۲
No Result
View All Result
طاها مدیران
  • صفحه اصلی
  • مقالات ایزو
    • استاندارد های مدیریتی
    • استاندارد های تخصصی
    • استاندارد های صادراتی
    • استاندارد های عملکردی
    • استاندارد های غذایی
  • اخبار
    • اخبار ملی
    • مسافرت و گردشگری
    • بهداشت و سلامت
    • فناوری و اطلاعات
    • طبیعت و محیط زیست
    • استاندارد های جدید
  • درباره ما
    • تماس با ما
    • خدمات ما
  • صفحه اصلی
  • مقالات ایزو
    • استاندارد های مدیریتی
    • استاندارد های تخصصی
    • استاندارد های صادراتی
    • استاندارد های عملکردی
    • استاندارد های غذایی
  • اخبار
    • اخبار ملی
    • مسافرت و گردشگری
    • بهداشت و سلامت
    • فناوری و اطلاعات
    • طبیعت و محیط زیست
    • استاندارد های جدید
  • درباره ما
    • تماس با ما
    • خدمات ما
No Result
View All Result
طاها مدیران
No Result
View All Result
Home استاندارد های غذایی

استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذائی

اکتبر 12, 2020
in استاندارد های غذایی, استاندارد های مدیریتی
0
0
استاندارد بین المللی سیستم مدیریت امینت غذایی
0
SHARES
182
VIEWS
Share on whatsappShare on Twitter

استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذائی HACCP

( HAZARD ANALYSIS & CRITICAL CONTROL POINTS ) به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی بوده و اصول تجزیه و تحلیل خطر و کنترل بحران در صنایع غذائی را بیان می کند.

نقاطی از زنجیره ی تولیدکه در آن ها امکان به خطر افتادن سلامت مصرف کننده وجود دارد را نقاط بحرانی می نامند.

علاوه بر این، ایزو 22000 ترکیبی از سیستم HACCP با برنامه های پیش نیازی ( PRPS ) است. درواقع استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذائی را می توان زیرمجموعه ی استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذائی ( ایزو 22000 ) دانست. استاندارد HACCP در کلیه ی سازمان هائی که در حوزه ی مواد غذائی فعالیت می کنند قابل اجراست . سازمان هائی که در حوزه ی مواد غذائی فعالیت می کنند محدوده ی وسیعی از خدمات و محصولات مانند محصولات کشاورزی، حمل و نقل مواد غذائی، بسته بندی مرتبط با مواد غذائی، خوراک دام و طیور و آبزیان، رستوران ها و … را شامل می شوند.

سیستم HACCP دارای 7 اصل است:

  1. تجزیه و تحلیل مخاطرات موجود؛
  2. شناسائی نقاط کنترل بحرانی؛
  3. تعیین محدوده های بحرانی؛
  4. پایش مداوم سیستم نظارت بر نقاط کنترل بحرانی؛
  5. اقدامات اصلاحی؛
  6. مستندسازی و نگهداری سوابق؛
  7. ایجاد فرآیندهای تصدیق.
استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذائی

مخاطرات موجود در فرآیندهای غذائی ممکن است بیولوژیکی، شیمیایی یا فیزیکی باشند.

مخاطرات بیولوژیکی هم می توانند خطرات میکروبیولوژیکی و هم می توانند خطرات ماکروبیولوژیکی باشند.

مخاطرات شیمیائی می توانند از موادی مانند شوینده های شیمیائی، آفت کش ها، ترکیبات حساسیت زا، فلزات سمی، مواد نرم کننده، بقایای داروهای دامی، افزودنی های شیمیائی و … بوجود بیایند.

مهمترین عوامل مخاطرات فیزیکی می توانند شیشه ها، فلزات، چوب، پلاستیک و … باشند.

مزایای استاندارد بین المللی HACCP عبارتند از:  

  1. پیاده سازی و کنترل خطرات و ایمنی غذا در سطح بین المللی؛
  2. همراستا کردن HACCP با ایزو 22000 به منظور بهبود سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذائی؛
  3. مدیریت موثر خطرات ایمنی غذا در زنجیره ی تامین؛
  4. تحت پوشش قراردادن تمامی جنبه های بهداشتی مواد غذائی از مواد اولیه تا محصول نهائی؛
  5. مهار آلودگی قبل از تولید مواد غذائی.
مطالب مشابه: ISO9001:2015 چیست ؟
مطالب مشابه : ایزو 22000 چیست ؟
شرکت هائی که اقدام به اخذ گواهینامه HACCP  می کنند ، در تلاش هستند تا :
  1. از سلامت محصول و عدم آلودگی آن، اطمینان یابند؛
  2. در مشتریان و نهادهای قانونی ( مانند اداره استاندارد یا سازمان غذا و دارو ) ایجاد اطمینان کنند؛
  3. از تولید محصول ناسالم و تحویل آن به مشتری، جلوگیری کنند؛
Next Post

استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

No Result
View All Result

شبکه های اجتماعی ما

مقالات دیگر

ازمایشگاه

ششمین جلسه كميته تاييد صلاحيت آزمايشگاه هاي کالیبراسیون در سال جاری

3 سال ago
ماینر ها

فعالیت ماینرها در سایه پرچم استاندارد ملی ایران

3 سال ago
No Result
View All Result

استاندارد ها:

  • اخبار فارسی
  • اخبار لاتین | English news
  • اخبار ملی
  • استاندارد های تخصصی
  • استاندارد های جدید
    • نگارش های جدید
  • استاندارد های صادراتی
  • استاندارد های عملکردی
  • استاندارد های غذایی
  • استاندارد های مدیریتی
  • بهداشت و سلامت
  • سایر
  • طبیعت و محیط زیست
  • عمومی
  • فناوری و اطلاعات
  • مدیریت سازمان
  • مسافرت و گردشگری

برگه‌ها

  • اخبار
  • تماس با ما
  • خدمات ما
  • درباره ما
  • صفحه اصلی
  • مقالات ایزو

آدرس :مشهد ، بین وکیل آباد 26 و 24 ، پلاک 646 طبقه واحد6

درباره ما:

مشاوره ی اصولی و اطمینان از پیاده سازی کامل استانداردهای بین المللی ، ماموریت اصلی شرکت طاها مدیران عصر ماندگار است .

باتوجه به تقاضای شرکت های مختلف جهت اخذ گواهینامه های بین المللی ایزو و استانداردهای محصولات نظیر CE ، ما و همکارانمان در گروه طاها مدیران بر آن شدیم تا مشتریان عزیز را با اطمینان خاطر به مقصود نهائی خود که دریافت خدمات مشاوره و اخذ گواهینامه های بین المللی ISO  و CE می باشد ، برسانیم .

تلفن :2-05138913870, 09159050588

1399© تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت طاها مدیران عصر ماندگار می باشد، هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

No Result
View All Result
  • صفحه اصلی
  • مقالات ایزو
    • استاندارد های مدیریتی
    • سایر
    • استاندارد های غذایی
    • استاندارد های تخصصی
    • استاندارد های صادراتی
  • درباره ما
    • خدمات ما
    • تماس با ما
  • اخبار
    • اخبار ملی
    • استاندارد های جدید
    • بهداشت و سلامت
    • طبیعت و محیط زیست
    • فناوری و اطلاعات
    • مسافرت و گردشگری

1399© تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت طاها مدیران عصر ماندگار می باشد، هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی خواهد داشت.

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In